dinsdag 23 augustus 2011

voorzichtige start

Na twee maanden noodgedwongen rust, ga ik nu heel erg rustig beginnen.
Het was best moeilijk voor mij om de afgelopen tijd helemaal niet te handwerken. Soms heb ik een paar steekjes gemaakt maar dan moest ik de dag daarna weer tol betalen. Ook mailen en "muizen" aan mijn pc kost veel kruim en  ik moet dus alles met mate doen.

 Omdat ik ver achter ben met de Civil War BOW ga ik dat voorzichtig oppakken.
 De afgelopen week heb ik blok 31 empty spool gemaakt. Ik heb het blok veranderd er er vier "spools", oftwel vier klosjes, van gemaakt omdat ik het anders zo'n "lomp" blok vond worden.en blok 34 Rosebud is ook af.


En hier de 20 blokken (van de 34) die nu op mijn prikbord hangen.


 Ik werk gewoon R*U*S*T*I*G door!

hartelijke groeten, 
Dekenstikster


Posted by Picasa

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooi Wilma die Civil War blokjes.
Zo af en toe een blokje erbij dan komt het ook wel af.

Groetjes Ria

conny's quilts zei

Rustig aan kom je ook vanzelf verder. Maak je ze op de naaimachine? Je blokjes worden erg leuk. Mooi om te zien hoe anders het effect is met andere kleuren, heel mooi. Ik heb net ook een overzichtsfoto van al mijn blokken tot nu toe op mijn blog gezet....

Berna zei

Doe maar rustig aan. De blokjes zijn heel mooi!
Heb je op mijn blog de vorderingen van jouw Celine / mijn Beppie al gezien? Ben benieuwd wat je er van vindt. Als de top klaar is, stuur ik je een foto.

jolanda zei

Wat zijn je blokjes mooi geworden zeg! Erg mooi in deze kleuren.
Ik kan me voorstellen dat het niet meevalt om niet te kunnen handwerken... hopelijk komt het snel allemaal weer in orde.

Lida zei

Hallo Wilma,
Welkom terug en wees inderdaad maar heel voorzichtig, beter te laat dan te vroeg beginnen, maar het zal wel erg moeilijk voor je zijn om zo te werken! Maar je hebt nu al 12 schitterende blokken hangen en dus zit er weer schot in de zaak! Mooi zoals je dat blok hebt veranderd en inderdaad veel subtieler met vier klosjes! Fijne dag en quilt ze, groetjes
Lida

Willy zei

Prachtig dat warm rood en ecru. Doe rustig aan, mijn moeder zou zeggen het is toch geen aangenomen werk wat op tijd af moet.
Drie maanden niet handwerken lijkt me zeker moeilijk, vooral als je overal handwerkende blogs om je heen ziet, waar zoveel moois wordt gemaakt.
Groetjes